Workshops Pesten Preventie

Bij Trainingsbureau Pesten Preventie hebben wij een aantal producten ontwikkeld om pesten en ander ongewenst gedrag preventief tegen te gaan. Naast onze workshops bieden wij ook opleidingen, lezingen, webinars en online coaching aan.

Heeft u interesse in een van onze producten? U kunt contact opnemen via het contactformulier onderaan elke training of op onze home pagina.

Workshop voor leidinggevenden

Informatie over uw rol als leidinggevende zodat u preventief en oplossend kunt optreden bij ongewenst gedrag.

 

Workshop ‘Pesten op het werk, fysiek & online, wat kan je doen?’

Online en fysiek pesten, wat zijn de overeenkomsten en verschillen? Wat kunt u als vertrouwenspersoon doen aan zowel fysiek als online pesten?

 

OR aan zet

Workshop voor HRM & P&O medewerkers

Het doel is de rol van de HRM/P&O medewerker helder krijgen bij Pesten op de werkvloer en hierbij concrete handvatten bieden.

Workshop ‘OR aan zet’

Ondernemingsraden zijn vanwege hun betrokkenheid bij medewerkers uitermate geschikt om het probleem organisatiebreed op te pakken.
Na het volgen van deze workshop heeft de OR een bruikbaar actieplan opgesteld.

opstellen gedragscode

Workshop ‘Gedragsverandering team’

We gaan gezamenlijk een praktische, heldere en breed gedragen gedragscode opstellen. Hierbij komen de volgende vragen aan de orde: Welk gedrag willen we graag van elkaar? Welk gedrag willen we niet meer? Hoe kunnen we dit veranderen?

opstellen gedragscode

Incompany workshop vertrouwenspersoon en preventiemedewerker

Het doel is; betekenis van de vertrouwenspersoon of preventiemedewerker helder krijgen. En natuurlijk concrete handvatten bieden voor de aanpak.