30 mei 2016

Themadag

logo themadagDe themadag over pesten, ongewenst gedrag en PSA van Trainingsbureau PP is goed in te zetten als gereedschap bij verandering of preventieve bewustwording. De dag zal afgestemd worden op de cultuur in uw organisatie en zal positieve en pragmatische uitkomsten opleveren.

Wat kunt u verwachten?
De themadag zal specifiek toegespitst zijn op wat er binnen uw organisatie speelt en van toepassing is. Binnen de themadag wordt er interactieve voorlichting gegeven over pesten, ongewenst gedrag en PSA (psychosociale arbeidsbelasting). Daarnaast worden er rollenspellen en oefeningen gedaan om het gedrag van alle betrokkenen onder de loep te nemen en met slechts een paar aanpassingen wordt men bewuster van zijn/haar acties en kan een verandering tot stand komen. Op energieke en wat humoristisch confronterende wijze zal er duidelijk worden wat een negatieve bedrijfscultuur voor invloed heeft op de productiviteit en algehele werksfeer en gezondheid van alle medewerkers. Met een positief nieuw inzicht en dito ontwikkeling tot gevolg!

Meer informatie?
De themadag wordt speciaal voor u op maat gemaakt, dus de tijdsduur en bijbehorende kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Voor meer informatie vult u onderstaand contactformulier in of mailt u naar info@pestenpreventie.nl.