een veilige werkomgeving voor iedereen

Pesten Preventie en Interventie

Pesten Preventie en Interventie heeft als doel om voor iedereen een veilige en prettige werkomgeving te realiseren.

In een dergelijke omgeving is er ruimte voor creativiteit, voor enthousiasme, voor gezamenlijke doelen en er heerst een goede sfeer en fijne harmonie.

Wij streven naar een werkomgeving waar iedereen floreert.

“Mijn manager ziet mijn potentie en helpt me met het bereiken van doelen. Ik voel me gewaardeerd en onderdeel van het grotere geheel.”

Lees meer

“Ik heb zin om lekker samen te werken met mijn collega’s aan dit uitdagende project!”

pesten preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze lezingen, workshops, trainingen en opleidingen rondom de preventie van pesten en ongewenst gedrag, leer je signalen te herkennen voordat deze uitmonden in echte problemen.

pesten interventie

Wanneer ongewenst gedrag al in de organisatie merkbaar is, is het zaak om zo snel mogelijk de oorzaak te achterhalen en deze aan te pakken. Wij voeren gedegen onderzoek uit, analyseren de situatie en brengen de rust terug.

Ongewenst groepsgedrag

Ongewenst of grensoverschrijdend (groeps)gedrag kan zich in vele vormen uiten: discriminatie, uitsluiting, seksisme of een  ‘slechte sfeer’. Wij onderzoeken de situatie en geven advies op maat over de te nemen stappen.

hulp op elk niveau

Wat we doen

Wij bieden hulp aan iedereen die binnen een organisatie iets wilt doen aan het verminderen van ongewenst gedrag. Dit kan komen vanuit HR, de OR, leidinggevenden of vanuit de organisatie zelf. Wij denken mee over oplossingen en geven gedegen advies voor blijvende verandering.

N

Trainingen

N

Lezingen

N

Workshops

N

Opleidingen

over pesten preventie en interventie

Missie en Visie

Wij streven naar een prettige en veilige werkomgeving voor iedereen. Mensen moeten zich op hun werk gesteund voelen door zowel management als hun collega’s om hun taken op een optimale manier uit te kunnen voeren.

Wij bieden lezingen, trainingen, workshops en opleidingen aan voor iedereen die zich ook wil inzetten voor een betere werkomgeving. 

 

Een organisatie verandert van binnenuit

Met Pesten Preventie en Interventie haal je een partner in huis die helpt de organisatie van binnenuit te veranderen. Wij doen het onderzoek, praten met alle betrokkenen, analyseren de situatie en geven concrete adviezen. Ook helpen onze workshops, lezingen, trainingen en opleidingen om de nieuwe inzichten in de organisatie te verankeren. Wij geven de richting, jullie maken de reis.

Onze tevreden klanten

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo

Kora Handsan

Praesent sapien lacus, molestie vitae arcu in, elementum congue justo. Aenean aliquam semper velit eu pretium. Suspendisse mattis luctus quam nec vehicula. Donec scelerisque tristique metus a vestibulum. Curabitur mattis eros lorem, finibus egestas augue aliquam et. Mauris a fringilla ligula. Suspendisse in elementum magna, ac volutpat quam. Maecenas interdum metus.

Miranda Hunt

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

David Ball

Verbeter vandaag nog jouw organisatie

info@pestenpreventie.nl

KvK: 34363817
BTW: NL8214.55.059.B.01

Pestenpreventie.nl is een initiatief van
Stichting Pesten op de Werkvloer